Catatan

Imej

SKIRT VELVET ROSE (SVR)

Imej
HARGA : RM39 tidak termasuk pos
postage: rm7 if sm, rm9 if ss (1-2 helai)
UKURAN:
Pinggang : 26" stretch up to 38"Labuh : +- 38"
Material : Mixed Velvet (kain lembut)Jenis Skirt : Kembang
Berat :280grams

untuk tempahan, sila sms 0108948310..atau melayari facebook kami  D"iera House & Boutique
http://www.facebook.com/pages/Diera-House-Boutique/284616214892599

x

Bile suri rumah speak english..:-)

Imej
how rude she is right??...harap2 dia ajar anak dia sendiri kat rumah kerana guru2 di luar mungkin dh ramai tersinggung......

Selepas 2 tahun

Lame rasenya tak berblog....sejak 2tahun yg lepas..lepas dapat posting, terus lupakn blog sekejap...kesibukan barangkali...bile dh jadi cikgu ni, bru tahu macam mane bebannya...kalau pelajar xpandai-pandai, memang sakit kepala nak memikirkan cara nak "memanusiakan" mereka. nak2 kalu jadi cikgu Bahasa Melayu,alahai...tersangat-sangatla berat..bayangkan, kalau pelajar xpandai membaca, automatiknya, subjek2 lain pn akan terkena tempiasnya.....walaupun bukan subjek major aku, aku cuba yang terbaek untuk mengajar....
tadi, aku dh hantar borang pertukaran buat kali ke-4...sedar tak sedar, sudah 2tahun aku menjadi seorang guru. aku cuma berharap, agar kali ini diluluskan pertukaran. MAAF kerana aku memang tak ada kabel....kabel aku hanya Allah...ade suara2 dibelakang menyuruh aku berjumpa si polan untuk merayu agar meluluskan pertukaran kali ini. aku percaya dengan rezeki Allah, DIA sudah aturkan yang terbaek bagi aku....

Tudung Layer

Imej
@RM33 only with FREE postage if Semenanjung. SS add rm3 for postage..:-)

Size: M Material: Awning: Kain lycra yang tidak mudah patah. Body: Kain lycra yang sangat lembut dan amat selesa bila di pakai!!

untuk belian pantas, sms 0174379555 (Cikgu Iera)


SOLD OUT

                                                                    SOLD OUT

     SOLD OUT

     2PCS AVAILABLE


   2PCS AVAILABLE

    2PCS AVAILABLE
    SOLD OUT
    2PCS AVAILABLE
    SOLD OUT

Tudung 3tone Batu

Imej
KOLEKSI TERBARU D'IERA HOUSE & BOUTIQUE... KHAS UNTUK WANITA YANG INGINKAN TUDUNG  YANG MENUTUPI DADA,DAN LABUH.. SAIZ L PILIHAN WARNA YANG MENARIK... UNTUK ORDER,SMS/HUBUNGI CIKGU IERA 0174379555


Price:
RM45 only!!! FREE postage if Semenanjung.
RM50 only!!! FREE postage if Sabah / Sarawak








JANGAN KETINGGALAN~~~~DAPATKAN SEGERA~~~~
Material:
Awning: Kain lycra yang tidak mudah patah.Body: Kain lycra bercorak dwi tones, tenunan berkaripap di hujung tudung... Sangat lembut dan amat selesa bila di pakai!! Daripada kain lycra yang bermutu tinggi....